Шефът на руската петролна компания Лукойл“ почина внезапно на 66-годишна възраст. Владимир Некрасов

...
Шефът на руската петролна компания Лукойл“ почина внезапно на 66-годишна възраст. Владимир Некрасов
Коментари Харесай

Почина шефът на руския “Лукойл“

Шефът на съветската петролна компания „ Лукойл “   умря внезапно на 66-годишна възраст. Владимир Некрасов си е отишъл след остра сърдечна непълнота, оповестиха от компанията. 
Прочетете още
Некрасов е ръководител на втория по величина съветски производител на петрол „ Лукойл “. От комапнията обявиха още, че съвсем 50 години той се е занимавал с петролния и газовия бранш.

Владимир Некрасов е работил и като първи вицепрезидент на „ Лукойл “ и консултант на президента на компанията. От компанията отхвърлиха спомагателен коментар за гибелта на Некрасов.

Припомняме, че гибелта на предходния началник на управителния съвет на " Лукойл "  Равил Маганов също беше толкоз изненадваща. Той умря през септември 2022 година, откакто падна от прозорец на болница в Москва. 

Няколко съветски предприемачи, множеството от които свързани с енергийната промишленост, починаха ненадейно при неразбираеми условия в месеците след началото на войната в Украйна през февруари 2022 година, която Москва назовава своя „ специфична военна интервенция “, съобщи БТВ. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР